+31 (0)653467130

RibDeck

RibDeck VARDe RibDeck vloertegels zijn de ideale oplossing voor pitboxen, mobiele werkvloeren en serviceruimtes. De tegels zijn lichtgewicht, demontabel en eenvoudig te plaatsen. Dit maakt de Swissdeck vloertegel een uitstekende keus voor mobiele toepassingen. Het is ideaal voor auto- en motorsport, garages, showrooms, balkons, galerijen of terrassen.

Het antislip oppervlak van de tegels is resistent tegen benzine, olieën, zuren en chemicaliën. Swissdeck is gemaakt van polipropyleen met 8% rubber. Dit maakt de vloer makkelijk loopbaar en prettig aanvoelend voor de knieën. De tegels zijn niet gevoelig voor slijtage, uitstekend bestand tegen grote rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2.

Onze prijs€ 39,47 per m2
Prijs is exclusief BTW en verzendkosten

Vloertegels voor droge voeten

Hygiënische en veilige oplossingen voor vloeren in natte omstandigheden zijn de Ribdeck vloertegels. Ideaal voor balkons, galerijvloeren, terrassen, (party)tenten, autosportvloeren en werkplaatsen. Kortom, in alle situaties waar u te maken heeft met natte vloeren, maar toch droge voeten wilt houden is de RibDeck vloertegel de juiste keuze. Deze kunststof tegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden.

Specificaties

Afmetingen tegel: 40 x 40 x 1,8 cm
Gewicht per tegel: 542 gram
Tegels per m2: 6,25 tegels
Randprofiel: 40 x 6,2 cm
Hoekstukken: 6,2 x 6,2 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Garantie: 15 jaar
Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicaliën: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: Goed
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C

Foto's 

Onze prijs€ 39,47 per m2
Prijs is exclusief BTW en verzendkosten

>>>RibDeck

Wij helpen u graag verder
neem contact op