+31 (0)653467130

CoinDeck

CoinDeck vloeren zijn voorzien van een cirkel design. Het geeft een unieke uitstraling aan uw kantoor, showroom, beursstand of werkplaats. De CoinDeck vloeren kunnen door het cirkelvormige profiel gemakkelijk bereden worden en zijn daardoor uitermate geschikt voor ruimtes waar gebruik wordt gemaakt van bureaustoelen, rolcontainers en (gereedschaps)trolleys.

Systeemvloeren voor goede isolatie

Het voordeel van systeemvloeren is dat ze een licht gewicht hebben en weinig onderhoud nodig hebben. Daarnaast is een goede isolatie verwerkt in de systeemvloeren zodat de warmte binnen blijft, wat uiteraard goed is voor het milieu. Systeemvloeren zijn geschikt voor diverse ruimtes en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Vloerbedekking voor elk interieur

Voor het creëren van een goede sfeer is de vloerbedekking erg bepalend. SwissDeck levert hoogwaardige vloerbedekking bestaande uit tegels. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen. CoinDeck is een duurzame en aantrekkelijke soort vloerbedekking voor een groot aantal toepassingen. De demontabele tegels zijn zeer praktisch, UV bestendig en vrijwel onderhoudsvrij. 

Onze prijs€ 45,00 per m2
Prijs is exclusief BTW en verzendkosten

Specificaties

Materiaal: Hoogwaardig recycling-PVC 
Brandbaarheid: B1 volgens DIN 4101
Chemicaliën: uitstekend 
Olie, benzine & koelvloeistof: uitstekend 
Zuren, oplosmiddelen: uitstekend 
Gewicht: Ca. 14.35 KG / m2
Afmetingen tegel:  49cm x 49cm
Oppervlakte tegel: Antislip
Legtemperatuur: 15 °C 
Vloeistofdicht:  100% volgens PBV-norm
Hygiëne: 100% volgens PBV-norm

Foto's 

Onze prijs€ 45,00 per m2
Prijs is exclusief BTW en verzendkosten

>>>CoinDeck

Wij helpen u graag verder
neem contact op