+31 (0)653467130

SportDeck

SportDeck Basketbal veldDe SportDeck vloertegels zijn zeer geschikt voor indoor gebruik zoals basketbalvelden, inline hockey, tennisbanen en speelplaatsen. De SportDeck voor de inline hockey wordt speciaal geproduceerd en is gecertificeerd voor professioneel gebruik bij de inline sporten.

SportDeck modulaire vloeren worden zwevend gelegd op elke gladde ondergrond. De tegels zijn UV bestendig en ongevoelig voor temperatuursverschillen,hierdoor trekt de vloer niet krom en verkleurt hij niet. De tegels zijn demontabel, compact, lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en dus de ideale oplossing maakt voor sportdemonstraties. SportDeck vloertegels zijn onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te houden.

Onze prijs€ 33,72 per m2
Prijs is exclusief BTW en verzendkosten

Vloerenbedrijf met vakmanschap

SwissDeck is een gerenommeerd vloerenbedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof vloertegels. Met meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap kunt u rekenen op zeer deskundig advies. Een vakkundig team specialisten die werkzaam is binnen het vloerenbedrijf helpt u graag op weg met het maken van de juiste keuze op het gebied van vloertegels. 

Specificaties

Afmetingen tegel: 33,3 x 33,3 x 1,3 cm
Gewicht per tegel: 382 gram
Tegels per m2: 9,09 tegels
Randprofiel: 33 x 5,5 cm
Hoekstukken: 5,5 x 5,5 cm
Belastbaarheid: 15 ton per m2
Garantie: 15 jaar
Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicaliën: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: Goed
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C

Foto's

Onze prijs€ 33,72 per m2
Prijs is exclusief BTW en verzendkosten

>>>SportDeck

Wij helpen u graag verder
neem contact op